Αναβάλλονται οι σημερινές συναυλίες Κότσιρα-Πασχαλίδη, Ρεμπούτσικα και Βελεσιώτου στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη συναυλίες

Λόγω των καιρικών συνθηκών

Ο βροχερός καιρός που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη, πέρα των υπολοίπων συνεπειών, προκαλεί και άλλες αλλαγές στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, με ακυρώσεις συναυλιών.

Από χθες ανακοινώθηκε η ακύρωση της σημερινής συναυλίας των Γιάννη Κότσιρα και Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο Θέατρο Γης και μετατέθηκε για την Τρίτη στο PAOK Sports Arena.

Η συναυλία της διεθνούς φήμης μουσικού και συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα που επρόκειτο να ανοίξει απόψε τη φετινή Βαλκανική Πλατεία και ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Μιχαήλοβιτς τον φύλακα του Ζέιντελικ και της ελληνοσερβικής φιλίας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της κακοκαιρίας.

Σε περίπτωση που θα υπάρξει οποιαδήποτε επιπλέον αλλαγή στο πρόγραμμα της 24ης Βαλκανικής Πλατείας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων θα ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του δήμου, με δελτία Τύπου στα ΜΜΕ καθώς και με ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου.

Διαβάστε επίσης  Ο πεζόδρομος της Καλαμαριάς και επισήμως πεζόδρομος «Θρασύβουλου Λαζαρίδη» (ΦΩΤΟ)

Επίσης, ο Δήμος Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε ότι λόγω της πρόγνωσης άσχημων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται η συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου, στην οποία συμμετέχει ο Σώζος Λυμπερόπουλος, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας ορίστηκε η Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21.00 στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Οδυσσέα Ελύτη 19, Ωραιόκαστρο) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Καλαμαριά

Η μεγάλη συναυλία Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη, που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτήν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30 αναβάλλεται λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30 στο Γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.