Θεσσαλονίκη: Για μία εμφάνιση στο θέατρο Γης ο Γιώργος Αλκαίος

Αλκαίος

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα

Μετά την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Καβαλά, η Λάρισα, η Αλεξανδρούπολη, είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφτεί ο Γιώργος Αλκαίος το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Μετά την sold out εμφάνιση του στην Αθήνα, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 21.00, στο Θέατρο Γης.

Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια», υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!
Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

Μετά την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Καβαλά, η Λάρισα, η Αλεξανδρούπολη, είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφτεί ο Γιώργος Αλκαίος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα της καλοκαιρινής του περιοδείας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23/6 ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ: 06/07 ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 07/08 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΥΧΕΡΟΥ – ΛΑΡΙΣΑ: 30/08 ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Η ενέργεια του Γιώργου Αλκαίου, η αύρα και τα τραγούδια του, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς, συνδυάζοντας ελληνικά και ανατολικά στοιχεία με τη σύγχρονη ποπ μουσική, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει, εδώ και 30 χρόνια και να δώσει ένα διαφορετικό άκουσμα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ – Θέατρο Γης, Τριανδρία 553 37
ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.viva.gr/tickets/music/tour/giorgos-alkaios-23-iouniou-theatro-gis/
Τιμές εισιτηρίων: Από 15€
AMEA ΔΩPEAN EIΣOΔO MAZI ME ΣYNOΔO (1 ATOMO) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΌ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΑΜΑΞΙΔΙΟ).
EΩΣ 12 ETΩN ΔΩPEAN ΠPOΣBAΣH ΣTA ΠAIΔIA
ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΑΣΟ Η’ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
Παραγωγή: Double Dot www.doubledot.agency
Διεύθυνση & Οργάνωση παραγωγής: Γιάννης Δολλάνης – Ρένα Μάνδρου
Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία / Media: Μάνος Μαγιάτης

Αλκαίος