Θεσσαλονίκη: Λευκές Νύχτες, του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι στο φεστιβάλ των 57ων Δημητρίων

φεστιβάλ

Στο θέατρο Φαργκάνη στις 10 και 11 Οκτωβρίου

Στο θέατρο Φαργκάνη παρουσιάζεται η αριστοτεχνική νουβέλα “Λευκές Νύχτες” του κορυφαίου Φ. Ντοστογιέφσκι πάνω στην συν-ύπαρξη και το συναίσθημα, διασκευασμένη για το θέατρο, στις 10 και 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των 57ων Δημητρίων.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη πρωταγωνιστούν σε ένα έργο – εγκώμιο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις ονειρικές Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης.

Πάνω από τα νερά του ποταμού Νέβα, σε μια προκυμαία, δύο μοναχικοί νέοι, θα ζήσουν μία ιστορία ενηλικίωσης! Άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται, γνωρίζονται και ανταλλάσσουν τα ανείπωτα ως τώρα μυστικά τους, τις αγωνίες και τα όνειρά τους.
Αναπόφευκτα θα δοκιμάσουν όλη την τρυφερότητα, αλλά και την πίκρα που ο επερχόμενος έρωτας έχει να προσφέρει. Πρόκειται για μια επαφή πολύτιμη, από αυτές που δεν προγραμματίζουμε, συμβαίνει σπάνια – αν συμβεί – και είναι αρκετή για να μας αλλάξει και να μας γεμίσει εφόδια, για το υπόλοιπο της ζωής μας.
Το Πρωί που ακολουθεί τις Νύχτες, θα αναρωτηθούμε μαζί με τον συγγραφέα: «Μια ολόκληρη στιγμή απόλυτης ευτυχίας: είναι μήπως λίγο αυτό, έστω και για ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου;»

Τιμές εισιτηρίων:
15€ Κανονικό
12€ Μειωμένο (Φοτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ)
Ώρα παραστάσεων: 21:00
Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα
Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/theater/leukes-nyxtes-sto-theatro-fargkani/