Εκλογές Πρύτανη στο ΑΠΘ – Ζαρωτιάδης: “Για να γίνει το Αριστοτέλειο ξανά μεγάλο, ξανά Πανεπιστήμιο”

εκλογές πρύτανη ΑΠΘ Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Το μήνυμα του καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών που είναι υποψήφιος

Αύριο, Τετάρτη (24/5) διεξάγεται ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Πρύτανη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

15 μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ θα διεκδικήσουν τις θέσεις των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης που θα σχηματιστεί. Ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, ευελπιστεί πως θα κατορθώσει να πάρει μία από τις θέσεις αυτές ώστε εν συνεχεία να εκλεγεί στη θέση του Πρύτανη, από τα 11 μέλη του Συμβουλίου που θα προκύψει.

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος που αναρτήθηκε την Δευτέρα, αναφέρεται στο όραμά του για το ΑΠΘ. Συγκεκριμένα αναφέρει

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα Γρηγόρη Ζαρωτιάδη προς την κοινότητα του ΑΠΘ:

Διαβάστε επίσης  ΑΠΘ: Τα έξι εσωτερικά μέλη που εκλέχθηκαν στο Συμβούλιο Διοίκησης

“Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
η προσπάθεια για την πρόοδο είναι συνεχής.

Δεν ζητώ απλά τη στήριξή σας διεκδικώντας την ευθύνη του Πρύτανη του ΑΠΘ.

Ζητώ κάτι πολύ πιο σημαντικό: τη συστράτευσή μας! Από την επόμενη μέρα στις επάλξεις, μαζί όλες κι όλοι, φοιτητές, εργαζόμενες, ερευνητές, καθηγήτριες, για να γίνει το Αριστοτέλειο ξανά Μεγάλο, ξανά Πανεπιστήμιο.

Η μόνη μου δέσμευση: θα είμαι εδώ, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια, τη λογοδοσία, την ακαδημαϊκή μας υπόστασης, προστατεύοντας κι υποστηρίζοντας κάθε μέλος της κοινότητάς μας, χτίζοντας το μέλλον του δημόσιου, δημοκρατικού, σύγχρονου, διαλακτικού ΑΠΘ.

Η μόνη μου υπόσχεση: ξεκινάμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γρηγόρης Ζαρωτιάδης”.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ