Σάκης Τζακόπουλος: “Για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη κοντά στους πολίτες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζακόπουλος

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Θεσσαλονίκη για Ολους” μιλά στο Thes.gr για την Θεσσαλονίκη και τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα

Την ανάγκη για αλλαγή στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, για μια πόλη που θα φέρει πιο κοντά τους πολίτες, εκφράζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Θεσσαλονίκη για Ολους”, Σάκης Τζακόπουλος, μιλώντας στο Thes.gr.

Με παρουσία σε νευραλγικά πόστα τις δύο τελευταίες δεκαετίες, ο Σάκης Τζακόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε, παρουσιάζει τις θέσεις του για την Θεσσαλονίκη της επόμενης τετραετίας. Παράλληλα, ασκεί κριτική στη διοίκηση Ζέρβα.

“Ενωθήκαμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την Θεσσαλονίκη, για να την κάνουμε καλύτερη”, επισημαίνει και τονίζει πως προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι η καθαριότητα, οι ανοικτοί χώροι, το πράσινο, το κυκλοφοριακό και η ασφάλεια. Και όπως σημειώνει, στόχος της παράταξης “Θεσσαλονίκη” για Ολους είναι “μια καλύτερη Θεσσαλονίκη για τους πολίτες”.

Ο Σάκης Τζακόπουλος στο Thes.gr

Βιογραφικό

► Γεννήθηκε στο Τσοτύλι Κοζάνης το 1962. Στα 16 του εγκαταστάθηκε στην Ξηροκρήνη και τελείωσε το 6ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

► Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και εργάζεται ως μελετητής δημοσίων-ιδιωτικών έργων, σε ΟΤΑ, και σε εταιρείες του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα.

► Δραστηριοποιήθηκε από νωρίς σε οργανώσεις, συλλόγους και αθλητικά σωματεία.

► Διετέλεσε Πρόεδρος του ΤΕ-ΤΚΜ (2001-2007), Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΥΑΘ ΑΕ (2004-2005), Πρόεδρος στην ΕΥΑΘ Παγίων (2019-2022), Μέλος στο ΔΣ της Τράπεζας Αττικής (2006-2012).

► Από το 2019 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

► Είναι παντρεμένος με την Χημικό, Ρίτσα Μολίδου, κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.