Θεσσαλονίκη: Στόχος βανδάλων οι δημοτικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία – Μήνυση από τον δήμο

Οργή προκαλεί το γεγονός ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι βανδάλισαν δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται στον κήπο των Ρόδων, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, κοντά στην περιοχή της Μπότσαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βάνδαλοι μπήκαν στις γυναικείες τουαλέτες και έσπασαν φωτιστικά, εξαερισμούς, καθρέφτες και πλακάκια από τον χώρο.

Τις ζημιές αντιλήφθηκαν εργαζόμενοι από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης των τουαλετών.

Μάλιστα, οι τουαλέτες επρόκειτο να παραδοθούν σε λειτουργία στις 31 Μαΐου, όμως λόγω των φθορών, θα παραταθεί ο χρόνος παράδοσης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Επεσαν" οι υπογραφές για τον τουριστικό ποδηλατόδρομο από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι τη Νέα Κρήνη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προέβη σε μήνυση κατ’ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

«Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους βανδαλισμούς. Ζητούμε την άμεση συνεργασία των πολιτών ώστε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία. Οι συγκεκριμένες τουαλέτες ήταν έτοιμες να παραδοθούν προς χρήση στους περιπατητές της Νέας Παραλίας και τους επισκέπτες της πόλης στις 31 Μαΐου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών, Κώστας Τσιαπακίδης.