Καθαρίστε το κλιματιστικό σας με δύο απλά βήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικό κλιματιστικού

Ενας επαγγελματίας τεχνικός της Xoulogis Group μας δείχνει τον τρόπο

Τώρα που οι ζέστες έπιασαν για τα καλά και δεν μπορούμε να μείνουμε στο χώρο χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το κλιματιστικό, πρέπει να φροντίσουμε για τη σωστή συντήρησή του και τον καθαρισμό των φίλτρων του.

Ο καθαρισμός των φίλτρων από το κλιματιστικό είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος αλλά πρωτίστως για τη δική μας υγεία.

Τα φίλτρα του air condition συσσωρεύουν σκόνη, μικρόβια και βακτηρίδια τα οποία, εφόσον εισπνευσθούν, μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό, πριν βάλουμε το κλιματιστικό σε λειτουργία, πρέπει να καθαρίσουμε τα φίλτρα του ώστε να έχουμε καλύτερη ποιότητα του αέρα που μεταφέρεται στο χώρο.

Επειδή πρόκειται μόνο για καθαρισμό των φίλτρων και όχι για κάτι πιο περίπλοκο, μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας, χωρίς να διαθέτουμε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Το Thes.gr ζήτησε την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή ενός επαγγελματία τεχνικού της Xoulogis Group, ο οποίος με απλά λόγια μας δείχνει βήμα βήμα πώς θα καθαρίσουμε μόνοι μας εύκολα και γρήγορα τα φίλτρα του κλιματιστικού μας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που θέλετε μία πιο ολοκληρωμένη συντήρηση του κλιματιστικού, τότε σίγουρα πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο τεχνικό, ο οποίος τηρεί όλες τις προδιαγραφές και παρέχει ασφάλεια και υψηλή τεχνογνωσία προς όφελος του πελάτη.

*Ευχαριστούμε την Xoulogis Group για την πολύτιμη βοήθειά της.

Ποια είναι η Xoulogis Group

H Xoulogis Group δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών, εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της και έχοντας γνώμονα να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Πρωτοπορεί καθώς προσφέρει ηλεκτρικές οικιακές συσκευές υψηλής τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες μετά την πώληση, που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή του πελάτη.

Τα προϊόντα της είναι προϊόντα (διαλογής) τα οποία έχουν κάποιο μικρό ελάττωμα ή είναι παλαιότερα μοντέλα και πωλούνται σαν «stock», πωλούνται σχεδόν στη μισή τιμή και καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών.

Η «Group Xoulogis» προβλέπει αυτό που έχει ανάγκη ο πελάτης καθώς και τις ανησυχίες του για καλύτερα και φθηνότερα είδη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο Xoulogis Group

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *