Πάμε Χαλκιδική; Πάμε στα Καφεπαντοπωλεία «ΓΡΗΓΟΡΑ» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Γρήγορα Φούρκα

Γρήγορα κοντά σας και νέο κατάστημα στη Σίβηρη

Τα Καφεπαντοπωλεία «ΓΡΗΓΟΡΑ καθημερινά κοντά σας», τα τελευταία τρία χρόνια μπήκαν για τα καλά στη ζωή και την καρδιά μας, με τις υπηρεσίες και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν.

Πλέον, τα Καφεπαντοπωλεία «ΓΡΗΓΟΡΑ» είναι κοντά μας και στο καλοκαιρινό μας μπάνιο, αλλά και στις διακοπές μας, για όσους επιλέξουν τη Χαλκιδική, καθώς μπορούμε να τα βρούμε σε τρία νέα σημεία στην περιοχή, ενώ έπονται και άλλα…

Γρήγορα Φούρκα

Πάμε Χαλκιδική; Πάμε στα Γρήγορα! Τα νέα «ΓΡΗΓΟΡΑ» θα τα βρείτε μέσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ, σε τρία συγκεκριμένα καταστήματα, με ανανεωμένο πρόσωπο, όπου εκτός από τον καφέ, το ρόφημα και το σνακ σας, μπορείτε να προμηθευτείτε και έτοιμο φαγητό.

Αυτή τη στιγμή τα Καφεπαντοπωλεία «ΓΡΗΓΟΡΑ» θα τα βρείτε στη Χαλκιδική, στη Φούρκα, τη Γερακινή και τη Σάρτη, ενώ το 11ο συνολικά κατάστημα της αλυσίδας αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι τις 15 Ιουνίου, στη Σίβηρη.

Γρήγορα Φούρκα

Η καινοτόμα και συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα καφεπαντοπωλείων από την εταιρία SYNEMPORIO – Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες Α.Ε., μετατρέπει τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή σε γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση.

Γρήγορα Παπαναστασίου

Πηλίδης: «Το μέλλον για τη μικρή αγορά»

Ο Γενικός Διευθυντής της SYNEMPORIO, Γιάννης Πηλίδης, μίλησε στο www.thes.gr για τα νέα καταστήματα στη Χαλκιδική: «Μέσα στα τρία χρόνια έχουμε κάνει 7 καταστήματα δικά μας, και έχουμε και 3 μέσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ, στη Φούρκα, στη Σάρτη και τη Γερακινή. Αρα 10, και τώρα ετοιμάζουμε ένα 11ο στη Σίβηρη Χαλκιδικής, το οποίο θα λειτουργήσει γύρω στις 15 Ιουνίου».

Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Ερευνες για ψαροντουφεκά που αγνοείται

Σχετικά με τον στόχο της εταιρείας, ο κ. Πηλίδης τόνισε: «Ο σκοπός μας είναι να επεκταθούμε και σε άλλες πόλεις και να δώσουμε και franchise σε όσους το επιθυμούν. Διότι είναι ένα concept πολύ επιτυχημένο, όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα δεδομένα, και θεωρούμε ότι είναι το μέλλον για τη μικρή αγορά».

Γρήγορα Παπαναστασίου

Καφεπαντοπωλεία «ΓΡΗΓΟΡΑ καθημερινά κοντά σας»

Τα Καφεπαντοπωλεία «ΓΡΗΓΟΡΑ» είναι καταστήματα των 100 τ.μ. και λειτουργούν, από τις 06:30 το πρωί έως τις 11:30 το βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας (από Δευτέρα έως Κυριακή).

Ετοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη, προσφέρουν στον κόσμο που τα επιλέγει, ότι πραγματικά λαχταράει η ψυχή του.

Γρήγορα Παπαναστασίου

Από καλοφτιαγμένο καφέ και είδη παντοπωλείου, μέχρι μαναβική, τσιγάρα, ψιλικά, αλλά και φρεσκοψημένα snack food, συλλογή κάβας με ελληνικά κρασιά και ποτά-ηδύποτα.

Γρήγορα Φούρκα

Οπως προαναφέραμε, στα καταστήματα της Χαλκιδικής, που είναι μέσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ, θα βρείτε και έτοιμο φαγητό, δροσερά και καλοκαιρινά ροφήματα και σνακ για την παραλία.

Και μην ξεχνάτε… Και καφέ… και παντοπωλείο!

Γρήγορα Ικτίνου

Που θα βρείτε τα Καφεπαντοπωλεία «ΓΡΗΓΟΡΑ…»

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Φούρκα
Παραλία Φούρκας
Γερακινή
Σάρτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25ης Μαρτίου 44, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 686 235

Βασιλίσσης Ολγας
Τ: 2310 821 655

Αλ. Παπαναστασίου 78 & Χειμάρας 1
Τ: 2310 947 863

Μητροπόλεως 29
Τ: 2310 222 021

Αλεξάνδρου Σβώλου 2
Τ: 2310 220 922

Ικτίνου 4, Θεσσαλονίκη
Τ: 2316 019 223

Γρήγορα Ικτίνου

EXTRA INFOS

www. grigoramarket.gr
Γρήγορα – Καφεπαντοπωλείο (FB)
[email protected] (Email)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *