“Ανοιξαν” κι άλλο μαγαζί οι διαρρήκτες που λήστεψαν το παγωτατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

διάρρηξη καταστήματος Θεσσαλονίκη

Καρέ καρέ οι κινήσεις τους

Στο μάτι τον διαρρηκτών που λήστεψαν παγωτατζίδικο χθες (21/9) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπήκε και καταστήματος εστίασης.

Όπως περιγράφει η κα Ζωή Τσάβαλου, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης, στο newsit.gr, αυτή ήταν η τρίτη και… φαρμακερή φορά που οι διαρρήκτες προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να εισβάλλουν στο μαγαζί της και να αρπάξουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Αν και η λεία τους δεν ήταν μεγάλη, καθώς η ίδια λέει ότι πήραν «ένα ένα κυπελλάκι με 5λεπτα, το οποίο ήταν συνολικά 5 ευρώ το πολύ», οι διαρρήκτες άρπαξαν και τα tips των υπαλλήλων. Μάλιστα, περιγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις τους, λέγοντας ότι ο ένας κρατούσε τσίλιες και ο άλλος ρήμαζε το μαγαζί.

«Έψαχνε στα γρήγορα να πάρει ό,τι έβρισκε και έφυγε σαν κύριος», περιγράφει η κ. Ζωή Τσάβαλου, τονίζοντας το θράσος τους ότι κατάφεραν να διαρρήξουν το μαγαζί της, το οποίο είναι δίπλα σε αστυνομικό τμήμα.

Αξιοσημείωτο είναι πως αργότερα, οι ίδιοι διαρρήκτες εισέβαλαν και έκλεψαν ένα παγωτατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως και λίγο πριν την πλατεία Αριστοτέλους.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες απομιμητικά προϊόντα κατασχέθηκαν σε λαϊκή αγορά

Δείτε το βίντεο με τις κινήσεις τους

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο κατάστημα μου μπήκαν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 21/09. Ήταν δύο άτομα. Άνοιξαν και μπήκαν από την τζαμαρία του μαγαζιού. Είχαν προσπαθήσει 3 φορές διαδοχικά να μπουν στο κατάστημα μου.

Ο ένας κρατούσε τσίλιες έξω και ο άλλος μπήκε μέσα. Μάλιστα το μαγαζί μου βρίσκεται δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της Δωδεκανήσου.

Χτύπησε ο συναγερμός μας, άνοιξα αμέσως τις κάμερες στο laptop μου για να δω τι έχει συμβεί και είδα την ανακατωσούρα. Αμέσως κατάλαβα τι είχε συμβεί.

Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα στο μαγαζί. Κατάφεραν και πήραν μόνο ένα κυπελλάκι με 5λεπτα. Συνολικά πέντε ευρώ το πολύ να ήταν. Πήρε και τα tips της ημέρας των υπαλλήλων που ήταν και αυτά σε κέρματα και δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς μπορεί να ήταν.

Έψαχνε στα γρήγορα να πάρει ό,τι έβρισκε και έφυγε σαν κύριος. Και όλα τα έκαναν αργά αργά χωρίς να τους νοιάζει τίποτα».

Πηγή: newsit.gr