Από το “Ράδιο Θεσσαλονίκη” θα μεταδίδεται η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm

Χατζηνικολάου

Ο Real FM Θεσσαλονίκης σταμάτησε να λειτουργεί με την αρχική του μορφή

Ο Real FM Θεσσαλονίκης από την περασμένη Παρασκευή σταμάτησε να λειτουργεί με την αρχική του μορφή και το ραδιόφωνο μετατράπηκε σε αμιγώς μουσικό.

Η ξαφνική απόφαση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους την τελευταία στιγμή, στους οποίους απλά τονίστηκε πως είναι απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Real Group, χωρίς άλλες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για το μέλλον τους και την επαγγελματική τους σχέση με το ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δείτε επίσης: Κλείνει ο Real FM Θεσσαλονίκης

Δια στόματος Διαμαντόπουλου η συνεργασία με το “Ράδιο Θεσσαλονίκη”

Οσον αφορά την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM, αυτή όπως φαίνεται θα μεταδίδεται κανονικά στη Θεσσαλονίκη, μέσω της συχνότητας του “Ράδιο Θεσσαλονίκη”. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Στέφανος Διαμαντόπουλος.

Δικαιολογώντας την απόφαση που πήρε το “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, ο Στέφανος Διαμαντόπουλος τόνισε: “Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι μία προσωπικότητα στη δημοσιογραφία. Η εκπομπή του είναι πολύ επικαιροποιημένη και με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, επομένως ευχαριστώ για την πρόταση, έγινε δεκτή και τη συνεργασία”.

Διαβάστε επίσης
Αποστόλης Τότσικας: Εβαλε τα κλάματα στον "αέρα" της ΕΡΤ

Η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου θα μεταδίδεται από Δευτέρα 11 με 13:00.