Ελεονώρα Μελέτη: Χαμός στον “αέρα” με την Νανά Παλαιτσάκη

Χαμό στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η Εφη Σαρρη για τις ισορροπίες σε ένα ζευγάρι.

Και αυτό γιατί άνοιξε τεράστια συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Mάλιστα, μια ατάκα της Νανάς Παλαιτσάκη έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδράσει.

«Ένας άντρας, ο οποίο είναι αρσενικό και πρέπει να υπάρχουν αρσενικά παλαιάς κοπής, πρέπει να βάλει όρια. Πρέπει ο άντρας να βάλει όρια για να νιώθει η γυναίκα ότι υπάρχει ασφάλεια. Διότι όταν δεν κάνει ο άντρας πρόταση και δεν βάζει όρια, μετά όλα γίνονται ρημαδιό», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη τής απάντησε: «Μόνο ο άντρας βάζει όρια; Και η γυναίκα πρέπει να βάζει όρια».

«Όταν υπάρχουν δύο καπεταναίοι στο καράβι, το καράβι πάει για φούντο. Άρα, πρέπει σε μια σχέση στο σπίτι κάποιος να είναι αρχηγός. Αυτός ο οποίος φέρνει τα λεφτά, αυτός και…», συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη και η Ελεονώρα Μελέτη αντέδρασε.

Ε.Μ.: Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα. Τι πάει να πει “αυτός που φέρνει τα λεφτά”; Δηλαδή, συγγνώμη ρε Νανά, άμα δουλεύει η γυναίκα, τι θα κάνει;

Ν.Π.: Μπορώ να έχω την άποψή μου;

Ε.Μ.: Και βέβαια, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το “αυτός που φέρνει τα λεφτά”.

Ν.Π.: Γι’ αυτό έχουν γίνει όλα τα σπίτια ρημαδιό. Όταν θες να είσαι κι εσύ αρχηγός στο τιμόνι και ο άντρας αρχηγός, πάτε για βούλιαγμα.

Ε.Μ.: Γιατί να είναι αρχηγός αυτός που φέρνει τα λέφτά;

Ν.Π.: Παραδοσιακά, όταν φέρνεις τα λεφτά, μπορείς να ελέγχεις κι έχεις δικαίωμα να ελέγξεις.

Ε.Μ.: Θα τρελαθώ!

Ν.Π.: Να τρελαθείς, αλλά να μάθεις και αλήθειες. Δεν μπορεί να έχουν γίνει όλα ίσα κι όμοια.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Τι πάει να πει ότι αυτός που έχει τα λεφτά, ελέγχει; Δεν μπορώ να ακούω στις εποχές της χειραφέτησης ότι ο άντρας ελέγχει τη γυναίκα επειδή δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Δεν μπορώ να ακούω ότι η γυναίκα ελέγχεται επειδή ο άντρας έχει λεφτά».

Πηγή: zappit.gr