Ελεονώρα Μελέτη για Συνατσάκη και Κουτσελίνη: «Το έχω δει χιλιάδες φορές και δεν βρίσκω το κομμάτι που βρίζει το παιδί της»

Ελεονώρα Μελέτη

Κάλεσε τις δυο γυναίκες να τα βρούνε μεταξύ τους

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη συζήτησαν και σήμερα στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”.

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως έχει δει πάρα πολλές φορές το συγκεκριμένο απόσπασμα από το “Spata Live”, ωστόσο, δεν μπορεί να εντοπίσει το κομμάτι που η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας.

«Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αυτοκριτική της. Είπε ότι δεν της άρεσε το ύφος της, ότι είχε μία τηλεοπτικίλα, συμφωνώ και σε κάποια πράγματα με τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, από την άλλη όμως, ειλικρινά, έχω δει το απόσπασμα χιλιάδες φορές, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που να πω ότι “σε αυτό το σημείο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας και όντως σχολιάζει τις πλαστικές”. Από άλλους, έχω ακούσει πολλά», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης: Απαντά στην Μαίρη Συνατσάκη η Ζήνα Κουτσελίνη: «Μιλούσε για τις πλαστικές μου, υπάρχουν ντοκουμέντα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Δεν ασπάζομαι τον όρο του Λιάγκα που είπε ότι είναι δημοσιογραφική αλητεία να φέρεις στην επικαιρότητα δηλώσεις από το παρελθόν, γιατί και ο άλλος μπορεί να το φέρει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει μέσα του ένα απωθημένο. Τη Ζήνα την καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι χρόνια πριν, που το κουβαλάμε κι όταν βλέπουμε τον άλλον θέλουμε να του ορμίσουμε και ο άλλος δεν ξέρει γιατί θέλουμε να του ορμίσουμε γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια».

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε ένα απωθημένο πάρτε ένα τηλέφωνο, λύστε το μεταξύ σας. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα κάνουμε δημόσια. Εμείς τσιμπάμε και βάζουμε το δάχτυλο στο μέλι γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα».