Μαίρη Συνατσάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έβρισα το παιδί κανενός ανθρώπου»

Mαίρη Συνατσάκη

Δήλωσε ότι όντως η “τηλεοπτική φιγούρα” της την ενοχλεί

Την απάντησή της στη Ζήνα Κουτσελίνη για την κατηγορία πως έβρισε την κόρη της μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη, μέσω της εκπομπής “Πρωινό”.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε τα εξής: «Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής είναι απολύτως φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια «τηλεοπτικίλα» εκείνης της εποχής που με ενοχλεί.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος κάποτε έβρισαν το παιδί μου»

Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση έπρεπε να είμαστε όλοι κάπως για να μοιάζουμε «τηλεοπτικές φιγούρες». Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δεν βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.

Επίσης το «I rest my case» είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο «η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα». Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ ούτε πριν ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να έχει γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό εννιά χρόνια μετά να υπάρχει ο τίτλος για εμένα «Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου» ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο».

Να σημειωθεί ότι η κα. Κουτσελίνη δήλωσε πως κάποτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη είχαν βρίσει την κόρη της.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στη συνέχεια: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τμε σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε επίσης: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Πηγή φωτό: Instagram (mairiboo)