Ελεονώρα Μελέτη για την Μαίρη Συνατσάκη: «Εχουμε κάτι προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει»

Μελέτη

Συζητήσεις γύρω από το όνομα της γνωστής youtuber

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη, μετά από δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι η ίδια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάποτε έβρισαν το παιδί της.

Το θέμα συζητήθηκε στο πλατό του «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε on air, ότι υπάρχει ένα προσωπικό ζήτημα ανάμεσα στην ίδια και τη Μαίρη Συνατσάκη, το οποίο ακόμα δεν έχουν λύσει μεταξύ τους.

«Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος κάποτε έβρισαν το παιδί μου»

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε, τονίζοντας: «Δεν μπορώ όμως παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πάρα πολύ ουσιώδης. Επίσης ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι σε όποιο φάσμα και πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε τέλος: «Η αλήθεια είναι όμως και να είμαστε αντικειμενικοί ότι δεν την έβρισε η Μαίρη. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης».