Ελεονώρα Μελέτη: Το σχόλιο της για την κόντρα Καινούργιου-Σκορδά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Καινούργιου προκάλεσε… χαμό χθες (8/11) με αυτά που είπε για την συνάδελφο της Φαίη Σκορδά.

Μία μέρα μετά η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από «Mega Καλημέρα» σχολίασε το περιστατικό.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μίλησε και με τις δύο συναδέλφους της, ωστόσο, δεν θέλησε να πάρει θέση δημόσια. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν χρειάζεται να γίνονται όλα δημόσια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα αναφορά στην κόντρα με την Φαίη Σκορδά – «Θα λέω πάντα την αλήθεια»

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ, δεν ξέρω εσείς αν θέλετε, αλλά εγώ κάνω ξεκάθαρη τη θέση μου από την αρχή. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να λέγονται δημόσια, ακόμα και όταν έχουμε να πούμε πολλά ή ακόμα και τίποτα. Εγώ χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δύο κορίτσια, μιλήσαμε. Επομένως, ότι είπαμε κατ ιδίαν, θα μείνει μεταξύ μας και δεν χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε κι αν γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά. Κάποια πράγματα ίσως να μην χρειάζεται και να τα σχολιάζουμε κιόλας και τελειώνει εκεί το θέμα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και συνεχίζω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Εγώ οραματίζομαι μια κοινωνία στην οποία η γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά, θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη. Θεωρώ τεράστια ευθύνη το ότι μεγαλώνω ένα κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του και να αγαπάει και τους άλλους. Και θέλω να μείνω σε αυτό».