Νανά Παλαιτσάκη για Γιώργο Λιάγκα: “Ο κόσμος ξερνάει επάνω μας γιατί όλο αυτό είναι μία ατελείωτη υποκρισία”

Νανά Παλαιτσάκη

Εξαπέλυσε επίθεση στον παρουσιαστή

Η παρουσιάστρια Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε σήμερα μέσα από το Mega Καλημέρα την συμφιλίωση του Γιώργου Λιάγκα με τον Snik και την κοινή τους φωτογραφία μετά την κόντρα τους.

Μάλιστα η Νανά Παλαιτσάκη επιτέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα κάνοντας λόγο για υποκρισία.

«Παιδιά μην τρελαθούμε τώρα τι λέτε; Εγώ βλέπω ότι αυτές οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που αφορούσαν τον Snik και η φωτογραφία που ήρθε από χθες, για εμένα είναι ντροπή διότι έχουν χαθεί τα μπέσα. Όταν λέμε είτε μιλάμε αντρικά είτε δεν μιλάμε και τηρούμε τον λόγο μας, εάν ο Γιώργος δεν ήθελε να τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό. Για αυτό ο κόσμος ξερνάει πια την τηλεόραση και θεωρεί ότι είμαστε όλοι νούμερα. Και εμάς μας ενοχλεί και λέμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση, δεν μπορούμε να τον πείσουμε και θέλει καινούρια πράγματα» είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ο κόσμος ξερνάει επάνω μας γιατί όλο αυτό είναι μία ατελείωτη υποκρισία. Είτε έχουμε κόντρα με έναν άνθρωπο και μας έχει θίξει προσωπικά και λέμε τέλος και δεν τα στρογγυλεύουμε. Όταν σε έχει πει ο άλλος γυμνοσάλιαγκα… Ο ένας βρίζει τον άλλον και συναντιούνται ξανά για να πούνε τι ωραίος κόσμος είμαστε και τα βρήκαμε ξανά για να έχουμε νούμερα και για να μας δει ο κόσμος που θα καλέσουμε αυτόν που βρίσαμε. Γιατί το κάνεις story; Θα μπορούσαν να έχουν κάνει μία συζήτηση ανθρώπινη» κατέληξε η Νανά Παλαιτσάκη.