Δήμος Καλαμαριάς: Τιμά τον Χάρρυ Κλυνν με τη μεγάλη συναυλία των αδερφών Τσαχουρίδη

Τον άνθρωπο που έκανε γνωστή την Καλαμαριά μέσα από την καλλιτεχνική του δράση, τον αγαπημένο Χάρρυ Κλυνν, πρόκειται να τιμήσει ο Δήμος, δίνοντας το όνομά του στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Έφτασε η ώρα ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν να πάρει τη θέση που το αξίζει στην ιστορία της Καλαμαριάς. Ήταν ο άνθρωπος που μεταλαμπάδευσε την αγάπη του για την Καλαμαριά, τη θάλασσα και τον Απόλλωνα. Για μένα ήταν ο πολιτικός μου πατέρας», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Η μετονομασία του γηπέδου σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» (Χάρρυ Κλυνν) θα γίνει κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας των Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον καθένα…», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30.

Τα αδέλφια Τσαχουρίδη θα παρασύρουν το κοινό σε μουσικές δίχως σύνορα. Μοναδικές ερμηνείες και διασκευές συνθέτουν το τοπίο αυτής της μουσικής παράστασης. Tο παλιό συναντά το καινούριο και το καινούριο το παλιό! Σε αυτήν τη συναυλία ο καθένας μας θα ανακαλύψει ένα τραγούδι του αγαπημένο!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης και η είσοδος είναι ελεύθερη.

δήμος Καλαμαριάς συναυλία Τσαχουρίδη