Δολοφονία Αλκη: Ο 23χρονος Ελληνας “έδειξε” τον δράστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αλκη δικαστικό Μέγαρο

Έχει υποδείξει στην ανακρίτρια που βρίσκεται το μαχαίρι που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη

Δολοφονία Άλκη: Ο δικηγόρος του 21χρονου, που κατηγορείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη δήλωσε πως ο πελάτης του υπέδειξε στις ανακριτικές αρχές ποιος ήταν αυτός που χτύπησε θανάσιμα τον νεαρό.

Ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε: “Ο εντολέας μου είναι μετανιωμένος. Ζητάει συγγνώμη που συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία”. Ανέφερε επίσης ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με το μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια που βρίσκεται αυτό το μαχαίρι.

Επίσης, προσέθεσε: “Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου καθόταν πίσω δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη. Πρόκειται για ένα μαχαίρι καραμπίτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει που βρίσκεται και ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή.

Ο εντολέας μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφυγε και τίποτα παραπάνω, Στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι. Οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη”.

Προφυλακιστέοι οι τρεις

Προφυλακιστέοι, με σύμφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, κρίθηκαν οι τρεις σημερινοί απολογούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου, στη περιοχή της Χαριλάου. Πρόκειται για δυο άτομα από την Ελλάδα, ηλικίας 20 και 21 ετών και για έναν Αλβανό 23 χρονών, που νωρίτερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας. Μάλιστα, δεν επέβαιναν όλοι στο ίδιο όχημα, καθώς δυο εξ αυτών ήταν στο τρίτο όχημα, μάρκας Volkswagen, και ένας στο δεύτερο όχημα, μάρκας Renault Clio μαύρου χρώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *