Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός κρουαζιέρας στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός κρουαζιέρας στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα

Για ένα success story της πόλης πάνω στο οποίο πρέπει να επενδύσουμε μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, συμμετέχοντας σήμερα (16/11) το μεσημέρι στα εγκαίνια του νέου σταθμού κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

«Η Θεσσαλονίκη έχει όλα τα εχέγγυα, για να πρωταγωνιστήσει στον τουρισμό και ειδικότερα στην κρουαζιέρα, μια βιομηχανία από την οποία προκύπτουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική οικονομία και κοινωνία», σημείωσε ο κ. Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ότι η ανοδική πορεία που καταγράφεται στον τουρισμό στη Θεσσαλονίκη κρύβει πολλή δουλειά από πολλούς που συνεργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. «Τίποτε δεν προκύπτει με αυτόματο πιλότο», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός κρουαζιέρας στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε αναλυτικά στα βήματα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για την αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ της Θεσσαλονίκης με επιστέγασμα των προσπαθειών αυτών την αύξηση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την καθιέρωση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ως homeport.

Διαβάστε επίσης  Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το μεγαλύτερο πλοίο εμπορευματοκιβωτίων που έχει εξυπηρετήσει ποτέ ο ΟΛΘ

«Η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών της ΟΛΘ Α.Ε. εδραιώνει την εμπιστοσύνη των εταιρειών κρουαζιέρας που την επέλεξαν», παρατήρησε μεταξύ άλλων.