Συναγερμός για την εξαφάνιση 28χρονου στη Θεσσαλονίκη 

εξαφάνιση 28χρονου Θεσσαλονίκη

Η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε ο εξαφάνιση ενός 28χρονου από την περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

“Στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης ο Άγγελος Αλεξανδρής, 28. ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 30/09/2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Άγγελος Αλεξανδρής έχει ύψος 1.80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, λαδί παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο της 34χρονης που εξαφανίστηκε να ζητάει φαγητό από κατάστημα

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple”.