Θεσσαλονίκη: 40χρονη μασέρ έκλεβε τους πελάτες της τη στιγμή που δεν έβλεπαν

μασαζ

Τι αναφέρει η αστυνομία για την υπόθεση

Στη σύλληψη μίας 40χρονης γυναίκας προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, η 40χρονη προέβαινε στον καθορισμό ραντεβού μέσω διαδικτυακών εφαρμογών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, όπου με πρόσχημα την παροχή υπηρεσιών αισθητικής – μασάζ και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία των υποψήφιων πελατών, αφαιρούσε τα προσωπικά τους αντικείμενα και χρηματικά ποσά και τρεπόταν σε φυγή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από τη μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από 40χρονη ημεδαπή, η οποία εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία ατόμων στα οποία θα προσέφερε υπηρεσίες αισθητικής – μασάζ, αφαιρούσε χρηματικά ποσά και αντικείμενα.

Η προαναφερόμενη, απογευματινές ώρες χθες (22-01-2024), προσήχθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου στη συνέχεια συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών αλλοδαπών

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Νοεμβρίου 2023 έως την 21-01-2024, η 40χρονη προέβαινε στον καθορισμό ραντεβού μέσω διαδικτυακών εφαρμογών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, όπου με πρόσχημα την παροχή υπηρεσιών αισθητικής – μασάζ και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία των υποψήφιων πελατών, αφαιρούσε τα προσωπικά τους αντικείμενα και χρηματικά ποσά και τρεπόταν σε φυγή.

Με τον παραπάνω τρόπο αφαίρεσε από οκτώ (8) άτομα χρηματικά ποσά και αντικείμενα, ενώ σε μία ακόμη περίπτωση εισήλθε σε κατάστημα οπτικών ειδών στο κέντρο της πόλης και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε μία τσάντα.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Πηγή φωτό: pixabay