Θεσσαλονίκη: Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Θεσσαλονίκη κίνηση περιφερειακός flyover

Oι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν

Η Διεύθυνση Τροχαίας με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η διακοπή της κυκλοφορίας στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου από τις 23:00 έως τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Θεσσαλονίκη: Bίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμού ανηλίκου – Τον έστειλαν στο νοσοκομείο για 5 ευρώ

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (29/02/2024) και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, θα εφαρμοστούν σταδιακά Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Κόμβου (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο Δυτικό ρεύμα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, στο ύψος του Α/Κ Νεάπολης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για δεκάδες κοπές δέντρων στη διάρκεια της νύχτας (ΦΩΤΟ)

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα εκτρέπεται στον παράδρομο της Λεωφόρου Παπανικολάου και στο ύψος της οδού Νερομύλων θα εισέρχεται στην Λεωφόρο Παπανικολάου (ρεύμα πορείας προς Νεάπολη) από την οποία μέσω του Κλάδου Εισόδου του Α/Κ (Νεάπολης) θα επανέρχεται στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.