Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πετούσαν πέτρες επί 30 λεπτά για να σπάσουν βιτρίνα καταστήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο θράσος έδειξαν διαρρήκτες οι οποίοι αποπειράθηκαν να… ανοίξουν κατάστημα σε κεντρικό δρόμο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες προσπάθησαν να διαρρήξουν το κατάστημα αρχικά με κατσαβίδι και στην συνέχεια άρχισαν να πετούν πέτρες. Μάλιστα η προσπάθεια τους κράτησε για περίπου 30 λεπτά χωρίς να τους ενδιαφέρει αν γίνουν αντιληπτοί από περαστικούς.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που φέρνει στην δημοσιότητα το reportazdromou, αρχικά οι θρασύτατοι δράστες προσπαθούν να ανοίξουν την γυάλινη πόρτα χρησιμοποιώντας κατσαβίδι.

Όταν πλέον αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να την διαρρήξουν, ξεκινούν να πετούν πέτρες στην τζαμαρία με σκοπό να την σπάσουν, ενώ δεν διστάζουν ακόμα και να ξηλώσουν πλάκα πεζοδρομίου για να την χρησιμοποιήσουν για τον ίδιο σκοπό.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η γυναίκα που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο πρώην της - «Με έπνιγε, έλεγα ότι πεθαίνω»

Τελικά και αφού έχουν περάσει περίπου 30 λεπτά και η προσπάθειά τους δεν μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, αποφασίζουν να αποχωρήσουν άπραγοι.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κατάστημα έχει μπει στο στόχαστρο διαρρηκτών για τρίτη φορά από τον περασμένο Οκτώβριο.

Πηγή: reportazdromou.gr