Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ο 34χρονος που είχε εξαφανιστεί

Θεσσαλονίκη

Είναι καλά στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 34χρονου άνδρα που είχε εξαφανιστεί στην Θεσσαλονίκη.

“Eντοπίστηκε μετά από πληροφορίες που λάβαμε από πολίτες στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017» και αφορούσαν σε πιθανά σημεία εντοπισμού του ενήλικου. Ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών, εντοπίστηκε στην περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης. Είναι καλά στην υγεία του και λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται”, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις στην Τούμπα πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

“Η περιπέτεια του Ν.Μ, 34 ετών, έληξε σήμερα, 13/11/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Συγκεκριμένα, ο εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες που λάβαμε από πολίτες στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017» και αφορούσαν σε πιθανά σημεία εντοπισμού του ενήλικου. Ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών, εντοπίστηκε στην περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης. Είναι καλά στην υγεία του και λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση γυναίκας που πάσχει από άνοια

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του καθοριστική υπήρξε η άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού, «Θανάσης Μακρής», μαζί με τη συνδρομή Ψυχολόγων του Οργανισμού μας, όπου βρέθηκαν στο πεδίο ερευνών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά του και την οικογένεια του για οτιδήποτε χρειαστεί”.