Θεσσαλονίκη: Γκρουπ με τουρίστες έκανε βόλτες με τον ΟΑΣΘ χωρίς να κόψει εισιτήριο (ΦΩΤΟ) 

ΟΑΣΘ

Ο διάλογος του οδηγού με τον ξεναγό τους

Χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, μπήκε ένα γκρουπ με τουρίστες, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο λεωφορείο του ΟΑΣΘ ξεκίνησε για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο και κάποια στιγμή επιβιβάστηκαν τουρίστες. Το γκρουπ ήταν οργανωμένο με ξεναγό.

Παρά τις υποσχέσεις ότι ψάχνουν χρήματα για να βγάλουν εισιτήριο, έφτασαν στον προορισμό τους, στη Θεσσαλονίκη χωρίς να πληρώσουν όλοι.

Το περιστατικό κατήγγειλε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο οδηγός λεωφορείου ΟΑΣΘ της γραμμής 6, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι τουρίστες το πρωί της Πέμπτης 17 Αυγούστου από την στάση Μαρτίου στην οδό Ανθέων.

Όπως είπε ήταν ένα γκρουπ περίπου 40 ατόμων. Ο οδηγός επισήμανε στον ξεναγό τους ότι πρέπει να κόψουν εισιτήριο. Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι συγκεντρώνουν τα ψιλά. Το λεωφορείο συνέχιζε το δρομολόγιό του και παρόλο που πέρασε από 5-6 στάσεις ακόμα δεν είχαν βγάλει εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης  ΟΑΣΘ: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία - Επίκεινται 40 νέες προσλήψεις οδηγών

Φτάνοντας στον προορισμό τους οι τουρίστες κατέβηκαν και τότε ο οδηγός σταμάτησε τον ξεναγό και τον κράτησε μέχρι να βγάλει εισιτήρια. Τελικά του έδωσαν μία χούφτα με ψιλά και έφυγαν.

Τα χρήματα αντιστοιχούσαν σε 20 εισιτήρια. Όπως κατήγγειλε ο οδηγός του λεωφορείου οι τουρίστες, είχαν χρησιμοποιήσει προηγουμένως ένα ακόμη λεωφορείο στο οποίο όμως δεν έβγαλαν ούτε ένα εισιτήριο.

Θεσσαλονίκη: Γκρουπ με τουρίστες έκανε βόλτες με τον ΟΑΣΘ χωρίς να κάψει εισιτήριο

*Φωτογραφία αρχείου