Θεσσαλονίκη: Η Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Ζωή Κωνσταντοπούλου 87η ΔΕΘ

Σε προβολή ταινίας για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Tο βράδυ της Κυριακής 5 Νοεμβρίου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου “πρωταγωνίστησε” σε ένα μικρό επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιόγλου στο Ολύμπιον στην προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Όπως επιβεβαίωσε η παρούσα στο επεισόδιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα.

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε μένα και την κυρία Αχτσιόγλου αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο» είπε η κυρία Μάλαμα στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την ίδια αυτό που έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν ότι «ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση».

«Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά» πρόσθεσε με νόημα η κυρία Μάλαμα.

Πηγή: protothema.gr