Θεσσαλονίκη: “Πράσινο φως” από ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις 150 οδηγών στον ΟΑΣΘ

ΟΑΣΘ

Τι τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κώστας Ταγγίρης

Ο ΟΑΣΘ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά ώστε να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τους επιβάτες στην Θεσσαλονίκη.

Και αυτό γιατί όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ, το ΑΣΕΠ άναψε το πράσινο φως για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στον ΟΑΣΘ.

Ειδικότερα, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης θα προσλάβει 150 άτομα, ειδικότητας ΔΕ οδηγών, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, καθώς και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (θα ακολουθήσει η δημοσίευση της ανακοίνωσης).

«Μετά από 11 χρόνια ο ΟΑΣΘ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προσλήψεις: 150 οδηγούς. Και μόνο το μακρύ χρονικό διάστημα που πέρασε από την τελευταία πρόσληψη, αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η φάση που διανύουμε», σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και προσθέτει: «Με την πρόσληψη οδηγών, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά από τις εισηγήσεις μας, ο Οργανισμός θα μπορέσει να αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες. Σε συνδυασμό με τα 110 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα παραλάβουμε σε λίγους μήνες, θα πολλαπλασιαστούν οι δυνατότητες του Οργανισμού. Στο εξής θα μιλούμε για τον ‘‘νέο ΟΑΣΘ’’».

Διαβάστε επίσης  Σταϊκούρας: "Στην Θεσσαλονίκη αύριο τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ"