Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση με κορονοϊό, κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

δωμάτια νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κορονοϊός Πέλλα ανοσοκαταστολή Σέρρες

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Λουκάς»

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Λουκάς» Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κορονοϊό η κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών με το ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, Παρθένα Κουτμερίδου.

Η Παρθένα Κουτμερίδου, 38 ετών και δικηγόρος, δεν είχε εμβολιαστεί ακόμα αφού περίμενε, μετά την συμβουλή του γυναικολόγου της να γεννήσει πρώτα. Διαγνώστηκε με τον ιό ενώ ήταν στον έβδομο μήνα της κύησής της και αρχικά νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο.

Λόγω της εγκυμοσύνης της, όμως, κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Άγιο Λουκά. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν αγώνα για να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Αγγελόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook απηύθυνε έκκληση για αίμα σε πολίτες, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο όνομα «Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου», τις καθημερινές, πλην Παρασκευής, και ώρες από 8:30 π.μ. – 14:30 μ.μ. και από 17:00 μ.μ. – 19 μ.μ.

Διαβάστε επίσης
Βόλος: Μάχη για να ζήσει δίνει η 18χρονη που ανέβασε υψηλό πυρετό και έπεσε σε κώμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.