Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε στο σχολείο του

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο  μαθητής που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε εν ώρα διαλείμματος στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, όπου ο 18χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από συμμαθητές του..

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 18χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο γιος μου πέρασε μπροστά από εκείνη την παρέα. Τον έσπρωξε ο ένας εσκεμμένα. Ο γιος μου ζήτησε τον λόγο, πιάστηκαν στα χέρια κι από εκεί και πέρα έπεσαν όλοι πάνω του».

Όπως είπε η μητέρα του μαθητή, έχει ακούσει και για παρόμοια περιστατικά στο σχολείο, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Ο γιος μου είναι σοκαρισμένος. Πονάει πολύ στο κεφάλι, γιατί έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και πονάει στα πλευρά», είπε η μητέρα του 18χρονου και συνέχισε:

«Το περιστατικό έγινε στο διάδρομο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχαν δύο καθηγητές. Ο ένας τραβούσε το παιδί που είχε κεφαλοκλείδωμα τον γιο μου κι ο άλλος έτρεξε να τους χωρίσει. Γύρω στα 15 παιδιά έπεσαν πάνω του».

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία για το περιστατικό, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να τονίζει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός μαθητή το σχολείο θα πρέπει να απευθύνεται στις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει σε μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων, ενώ έρχεται και το Panic Button για τους ανήλικους.
Πηγή: megatv.com