Μαθητής κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Μια σοβαρή καταγγελία για όσα συνέβησαν στη διάρκεια τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα έκανε πατέρας ενός 15χρονου μαθητή Γυμνασίου από το Πήλιο.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (06.04.24) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας στην αστυνομία, ο 15χρονος γιος του ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας Τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος, αναφέρει το newsit.gr.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.