Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους σήμερα (5/12) δικηγόροι, έμποροι, βιοτέχνες και οδηγοί ταξί για το φορολογικό νομοσχέδιο

συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη

Διαμαρτύρονται οι πολίτες

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με τους ελεύθερους επαγγελματίες να βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Έτσι, σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου δικηγόροι, οδηγοί ταξί, βιοτέχνες και έμποροι θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Αρχικά, στις 10:00 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου. Την ίδια στιγμή, οδηγοί ταξί έχουν ορίσει σημείο συνάντησης την οδό Μιχαήλ Ψελλού στην Κηφισιά και στη συνέχεια αναμένεται να κάνουν πορεία με τα ταξί τους προς το ΥΜΑΘ.

Στη συνέχεια, έμποροι και μέλη βιοτεχνικών σωματείων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΜΑΘ στις 12:00, ενώ στις 13:00 θα συγκεντρωθούν στο ίδιο σημείο μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που απέχουν και αυτή την εβδομάδα από τις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τέλος, στις 18:00, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Καμάρα με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη μετά από πυρά αστυνομικού.