Θεσσαλονίκη: “Τα έσπασαν” στο περίπτερο της Λατινοπούλου οι αντιεξουσιαστές

Θεσσαλονίκη πορεία ναυάγιο στον Πύλο βανδαλισμός περιπτέρου Λατινοπούλου

Συμμετέχουν στην πορεία για το ναυάγιο στην Πύλο

“Γυαλιά – καρφιά” τα έκαναν οι αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν στην πορεία για το ναυάγιο στην Πύλο, στο περίπτερο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα του Βενιζέλου στην Εγνατία, κινούμενη ανατολικά, ενώ είχε προηγηθεί ένταση όταν οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ήθελαν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Αλλωστε, έγραψαν συνθήματα κι έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της Εγνατίας, ενώ όταν η πορεία έφτασε στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, βανδάλισαν και το περίπτερο του κόμματος «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Σταματήστε τα pushbacks δολοφόνοι» – Πορεία για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Η πορεία συνεχίστηκε προς το Λιμάνι όπου είχε παραταχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, ώστε να μην μπορούν να εισέλθουν οι συγκεντρωμένοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και κοντέινερ ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση προς τους χώρους του Λιμανιού.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ μετά την πορεία για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου (ΦΩΤΟ)

Πηγή φωτό: typosthess