Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν να κυκλοφορεί με οκτώ κλεμμένα κινητά

Θεσσαλονίκη

Ερευνες για να βρεθούν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους

Χειροπέδες σε 39χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του οκτώ κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, πέρασαν οι αρχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο απογευματινής περιπολίας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την αστυνόμευση του κέντρου πόλης, εντοπίστηκε 39χρονος αλλοδαπός να φέρει επάνω του οκτώ απενεργοποιημένα κινητά μεγάλης αξίας, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του άνδρα που κυκλοφορούσε με κλεμμένα κινητά είναι η εξής:

«Στο πλαίσιο απογευματινής περιπολίας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την αστυνόμευση του κέντρου πόλης, εντοπίστηκε 39χρονος αλλοδαπός να φέρει επάνω του οκτώ (8) απενεργοποιημένα κινητά μεγάλης αξίας, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Διαβάστε επίσης  Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Ο 71χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των κατόχων δύο εκ των τηλεφωνικών συσκευών, σύμφωνα με τους οποίους τους είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Τα δύο αφαιρεθέντα κινητά αποδόθηκαν στους ταυτοποιημένους παθόντες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση της νόμιμης κατοχής και των υπολοίπων έξι κινητών τηλεφώνων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».