Θεσσαλονίκη: «Τρελαθήκαμε από την αγωνία μας, όμως είναι εντάξει», λέει η μητέρα που είδε το μωρό της να κρατάει χάπια

Θεσσαλονίκη

Οχήματα της ΕΛΑΣ άνοιξαν τον δρόμο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο

Τρομακτικές στιγμές έζησε χθες οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη, όταν η μητέρα αντίκρυσε την 13 μηνών κόρη της να κρατάει χάπια.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Καλαμαριάς, όταν μητέρα είδε πως το κοριτσάκι της κατάφερε να πάρει στο χέρι μερικά χάπια που χρησιμοποιούσε η γυναίκα για την εγκυμοσύνη της.

Αμέσως ο πατέρας του κοριτσιού αποφάσισε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που εφημέρευε στη Θεσσαλονίκη, όμως λόγω της αυξημένης κίνησης στον δρόμο ζητήθηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, ώστε το μωρό να μπορέσει να μεταφερθεί εγκαίρως.

Η ΕΛΑΣ οργάνωσε αμέσως γέφυρα σωτηρίας και ο πατέρας μετέφερε το κοριτσάκι στο με το αυτοκίνητο του, συνοδευόμενος από δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, για να της προσφερθεί εγκαίρως η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αγωνία για 16 μηνών βρέφος – “Εγκλωβίστηκε” στον Περιφερειακό το όχημα του πατέρα

Η μητέρα του 13 μηνών παιδί περιγράφει όσα έγιναν:

«Είμαστε καλά ευτυχώς, η μικρή είναι ζωηρή και είναι μια χαρά. Οι γιατροί στο ΑΧΕΠΑ της έκαναν χθες πλύση στομάχου και φαίνεται πως ευτυχώς το παιδί δεν πρόλαβε να καταπιεί κανένα χάπι. Απλά τρελαθήκαμε από την αγωνία μας μη τυχόν και είχε προλάβει να καταπιεί έστω και ένα χάπι από αυτά που παίρνω εγώ, καθώς είμαι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου.

Διαβάστε επίσης  Αγία Bαρβάρα: Προφυλακιστέοι ο 69χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους

Τη βρήκαμε να τα κρατάει στο χέρι της. Γενικά ως παιδάκι είναι πολύ ζωηρή. Τα χάπια τα είχα ψηλά για να μην έχει πρόσβαση το μωρό, όμως αυτό κατάφερε και σκαρφάλωσε και τα έφτασε.

Αύριο θα βγούμε από το νοσοκομείο. Το ευχάριστο είναι πως δεν πρόλαβε να καταναλώσει κάποιο χάπι. Έτσι μας λένε οι γιατροί ευτυχώς. Από την πλύση στομάχου δεν φάνηκε κάτι. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ και ευχαριστώ πολύ και τους αστυνομικούς που βοήθησαν να φτάσει το παιδί μου γρήγορα στο νοσοκομείο.

Είχαμε κολλήσει στην κίνηση του Περιφερειακού και έπρεπε να φτάσουμε εγκαίρως γιατί δεν ξέραμε αν είχε προλάβει να καταναλώσει τα χάπια. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ».

Πηγή: newsit.gr