Θεσσαλονίκη: Ξηλώθηκαν κυβόλιθοι στην Αποστόλου Παύλου από την καταιγίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη Αποστόλου Παύλου

Το νερό προκάλεσε ζημία στο οδόστρωμα ανοίγοντας μεγάλη λακούβα

Χειμάρρους νερού δημιούργησε η σφοδρή καταιγίδα που “χτύπησε” την Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία και ζημιές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δέντρα έπεσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ πλημμύρισαν επιχειρήσεις, με την Πυροσβεστική να δέχεται δεκάδες κλήσεις.

Για άλλη μια φορά, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι στην οδό Αποστόλου Παύλου είδαν το δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι. Είχαν χαρακτηριστικό το βίντεο μπροστά από το τουρκικό προξενείο με την ταχύτητα του νερού να ξηλώνει κυβόλιθους μπροστά στο φανάρι στη συμβολή με Αγίου Δημητρίου, με τα οχήματα να πέφτουν μέσα σε αυτήν με κίνδυνο να προκληθούν ζημιές.

@thes.gr Η δύναμη του νερού ξηλωσε μέρος του δρόμου στην οδό Αποστόλου Παύλου #thessaloniki #fyp #fy #θεσσαλονικη #thesgr ♬ When I See You – Gabriel Albuquerqüe & Piano House

@thes.gr Εντονη καταιγίδα στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια #thesgr #θεσσαλονικη #fy #fyp #thessaloniki ♬ Meant To Be – The Ambientalist

Στο “κόκκινο” η κίνηση

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οδηγοί και πεζοί εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας στην Θεσσαλονίκη.

Από τις 16:00 που ξεκίνησε η σφοδρή βροχή και το χαλάζι, έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματα στους δρόμους. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στα βίντεο από το κέντρο της πόλης, στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου, στην οδό Κουντουριώτη αλλά στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Ιωνος Δραγούμη.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν για την Εθνικής Αμύνης αλλά και την Ανδρέα Παπανδρέου στην Νεάπολη.

Την ίδια στιγμή, η κίνηση στους δρόμους “χτυπά κόκκινο” καθώς φρακαρισμένες είναι κεντρικές αρτηρίες, όπως Εγνατία και Τσιμισκή, αλλά και ο Περιφερειακός.