Θεσσαλονίκη: Ζήτησαν τη σύλληψη αστυνομικών για εσχάτη προδοσία – Οι εξηγήσεις των αρνητών (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη αστυνομία

Ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση σε βάρος τους

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του αρνητή πατέρα και σε έναν συμπαραστάτη του που συνελήφθησαν. Μάλιστα, στη συνέχεια τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Μάλιστα, ο υποστηρικτής του αρνητή πατέρα, Φώτιος Γιοβανόπουλος ζήτησε τη σύλληψη αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη για εσχάτη προδοσία . Σε δηλώσεις του τόνισε: “Βρέθηκα σήμερα εδώ κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση γιατί είχα μηνύσει το διοικητή του αστυνομικού τμήματος που ήθελε να υποβάλει ιατρικές πράξεις χωρίς συναίνεση δηλαδή βασανισμό και αυτόματα η δικαιοσύνη εξευτελιζόμενη θεώρησε ότι αυτή είναι ψευδή καταμήνυση χωρίς να υπάρχει καν η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η οποία να δικαιώνει ή να αθωώνει αυτόν που έχει μηνυθεί. Πήγα να δω ως δημοσιογράφος γιατί άκουσα αυτά τα ευτράπελα ότι μηνύονται και συλλαμβάνονται όσοι κάνουν μηνύσεις πριν καν τελεσιδικίσουν οι μηνύσεις και προχωράει η ψευδής καταμήνυση. Χωρίς να ξέρουμε το αποτέλεσμα αν είναι αληθής ή ψευδής η μήνυση.

Διαβάστε επίσης
Πως έγινε το τροχαίο στην ανατολική Θεσσαλονίκη με νεκρό έναν 28χρονο

Εκ των πραγμάτων οι δικαστές καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου και εξευτελίζοντας τον θεσμό της δικαιοσύνης παντελώς προδίκασαν ότι το αποτέλεσμα των ενόρκων θα είναι αθωωτικό. Εκαναν στο κεφάλι τους τη δίκη, δεν χρειάζονται πλέον δίκες. Τις βγάζουν οι εισαγγελείς  βλέποντας τα άστρα και διαβάζοντας τη σφαίρα. Πήρα αναβολή για την Τρίτη. Μπαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα εγώ ζήτησα να μην φορέσω μάσκα και να μην κάνω τεστ, μου είπαν ότι δεν μπορώ να μπω μέσα. Τους είπα ότι είναι δημόσιο κατάστημα και είναι θεμελιώδες δικαίωμα να επιλέγω για την υγεία μου. Δεν με βάζανε μέσα. Κάλεσα 20 112 να τους συλλάβει τον διοικητή και τον υποδιοικητή για παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, δηλαδή εσχάτη προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκληματική οργάνωση. Στάλθηκε περιπολικό. Δεν τους συνέλαβε και παρότι υπήρχε μήνυση συνελήφθη εγώ και όχι αυτοί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *