Τροχαία Θεσσαλονίκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή (15/1) σε τμήμα της Εγνατίας Οδού

Ανακοίνωση για απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω εργασιών εγκατάστασης μεταλλικής γέφυρας σε τμήμα της Εγνατίας Οδού ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες την Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 07:30 έως τις 13:30.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (15-01-2023) από ώρα 07.30 έως ώρα 13.30, στα πλαίσια εργασιών εγκατάστασης μεταλλικής γέφυρας σήμανσης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) σε τμήμα της Εγνατίας Οδού (ρεύμα πορείας από Αθήνα-ΠΑΘΕ προς Σέρρες-Καβάλα), μεταξύ του Α/Κ Ιωνίας-Διαβατών και των Διοδίων Ωραιοκάστρου, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από την 317+620 Χ/Θ ( ύψος Α/Κ Ιωνίας-Διαβατών ) έως την 320+615 Χ/Θ (ύψος προ διοδίων Ωραιοκάστρου), στο ρεύμα πορείας από Αθήνα-ΠΑΘΕ προς Σέρρες-Καβάλα καθώς επίσης θα διακοπεί και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην είσοδο του Α/Κ Ιωνίας-Διαβατών με κατεύθυνση προς Σέρρες-Καβάλα διαμέσου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης.

Η κίνηση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας από Αθήνα-ΠΑΘΕ προς Σέρρες-Καβάλα, θα εξυπηρετείται μέσω εκτροπής και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας της Εγνατίας Οδού.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αριστη και στενή η συνεργασία Τροχαίας Θεσσαλονίκης και ΟΑΣΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και επιθυμούν να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα θα διεξάγεται ευθεία προς την οδό Ν. Μοναστηρίου έως το ύψος του Κορδελιού όπου θα εισέρχονται στην δυτική εσωτερική περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς ανατολικά) και εν συνέχεια θα εισέρχονται στην οδό Λαγκαδά ρεύμα προς έξοδο πόλης προκειμένου να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα ή θα συνεχίζουν ευθεία προκειμένου να εισέλθουν στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης –Μουδανίων για να κινηθούν προς Χαλκιδική. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης με κατεύθυνση προς Έδεσσα και επιθυμούν να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα θα διεξάγεται μέσω της εισόδου στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα/ΠΑΘΕ έως τον Α/Κ Καλοχωρίου, είσοδο στην Α.Θ.Ε. ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη, διαμέσου του κόμβου Α/Κ 16 είσοδο στην δυτική εσωτερική περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς ανατολικά) και εν συνέχεια θα εισέρχονται στην οδό Λαγκαδά ρεύμα προς έξοδο πόλης προκειμένου να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα ή θα συνεχίζουν ευθεία προκειμένου να εισέλθουν στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης –Μουδανίων για να κινηθούν προς Χαλκιδική.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».