Ζέρβας: “Το μέλλον είναι δικό σας κι εμείς θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας” (ΦΩΤΟ)

Ζέρβας σχολεία Θεσσαλονίκη

Το μήνυμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έστειλε σήμερα (11/9) το δικό του μήνυμα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς κατά τον σχολικό αγιασμό.

«Το μέλλον είναι δικό σας κι εμείς θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας», τόνισε ο κ. Ζερβας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το 92ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, ενώ καλωσόρισε τα «πρωτάκια». «Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη γνώσεις, όμορφες εμπειρίες, να αποκτήσετε πολλούς φίλους», είπε ο κ. Ζέρβας, απευθυνόμενος στους μαθητές, και εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του γιατί «η πόλη ξαναβρίσκει τα χαμόγελα και τη ζωντάνια της».

Ζέρβας σχολεία Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης  Ζέρβας: "Προτάσσουμε το καλό της Θεσσαλονίκης και των συμπολιτών μας"

Στη συνέχεια ο κ. Ζέρβας παραβρέθηκε στον αγιασμό του 8ου ΕΠΑΛ, στο συγκρότημα του «Ευκλείδη». Μιλώντας στους μαθητές, που ολοκληρώνουν τη 12ετή φοίτησή τους στο σχολείο, τους είπε: «Μπορεί τώρα να νομίζετε ότι κρατάει πολύ, αλλά στη ζωή κρατάει όσο ένα γρήγορο πέρασμα. Όμως είναι ένα πέρασμα πολύ σημαντικό για τις γνώσεις, για τις εμπειρίες και τις φιλίες που αποκτάτε -ουσιαστικά είναι τα θεμέλια για οτιδήποτε ακολουθήσει την επόμενη μέρα».

Ζέρβας σχολεία Θεσσαλονίκη

Ο κ. Ζέρβας διαβεβαίωσε παιδιά και καθηγητές πως η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι παρούσα, για να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα υπάρχει, τονίζοντας την ίδια ώρα και τη σημασία της προσωπικής ευθύνης.

Ζέρβας σχολεία Θεσσαλονίκη