Αλεξάνδρα Δουβαρά: Αντιδράσεις για το ατυχές σχόλιο για τους “ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην Δαδιά”

“Αναψε” φωτιές η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Η Αλεξάνδρα Δουβαρά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τι σχόλιο που έκανε στην παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, το σχόλιο της Δουβαρά αφορούσε στις ανθρώπινες ζωές που «χάθηκαν» από τα πύρινα μέτωπα των τελευταίων ημερών.

«Το μόνο ευτύχημα θα μπορούσε να πει κάποιος – γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου – το μόνο ευχάριστο, λοιπόν, είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Δουβαρά στον αέρα της ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter και το Facebook, με δεκάδες χρήστες να χαρακτηρίζουν τουλάχιστον απαράδεκτο το σχόλιο της εκφωνήτριας του δελτίου ειδήσεων, επισημαίνοντας πως με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής με βάση την καταγωγή.

Διαβάστε επίσης  Ιερά Μονή Παναγίας Κοσμοσώτειρας Φερών: Το θρησκευτικό σύμβολο της Θράκης με την πλούσια ιστορία (ΦΩΤΟ)

Πηγή: zappit.gr