Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχα μια παλίνδρομη κύηση»

Για τα πράγματα που έκανε για έναν ρόλο αλλά και μια εγκυμοσύνη της που δεν πήγε καλά μίλησε η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Όπως δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η υποκριτική μπήκε στη ζωή της σε μικρή ηλικία, οι γονείς της θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή.

«Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση “Αγαμέμνονας”. Φέτος επέλεξα ένα ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Στο “Φιλί της ζωής” έκανα τη χειρουργό, πήγα σε έναν φίλο μου χειρουργό και είδα όλα τα χειρουργεία ανοιχτής καρδίας, εγκέφαλο, είχα μάθει να κάνω ράμματα. Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε: «Έχω κάνει δυο γάμους, εξαιρετική εμπειρία έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θεωρώ πως δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί, αν ήθελα θα είχα κάνει. Με φόβιζε το να κάνω παιδί, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα αν θα είμαι καλή μητέρα».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για μία δύσκολη στιγμή της όταν έμεινε έγκυος: «Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα την μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου».

Πηγή: zappit.gr