Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι γλείφτες στο Πρωινό και τα… block

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη διαδικτυακή του στήλη απάντησε στο… γκάλοπ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τα block του στο Πρωινό.

Εμφανώς ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε λόγο για γλείφτες, ενώ παράλληλα άφησε πολλές αιχμές στους συντελεστές της εκπομπής.

«Κάνανε «γκάλοπ» στο «Το Πρωινό» ποιους έχω μπλοκάρει. Είναι αλήθεια ότι σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους (εκτός της κας Καλύβα που δε γνωριζόμαστε και τα φιλαράκια μου, Βαγγέλη Περρή και Γρηγόρη Μπάκα) επέλεξα να μην έχω σχέσεις. Είναι επίσης αλήθεια πως και μόνο γι’ αυτό το «σκετσάκι» που έκαναν, έδειξαν πως «ένα πρωινό» δεν έχουν καταλάβει για το λόγο που με στεναχώρησαν – μια που με τους περισσότερους έχουμε φάει «ψωμί κι αλάτι» στο παρελθόν συνεργαζόμενοι και «πολεμώντας» για τους ίδιους στόχους. Και μόνο γι’ αυτό το αναίσθητο αστειάκι λοιπόν, θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή: Μπλοκ-στο-Μπλοκ.
Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα απ’ το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι (χωρίς να είναι), μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους. Μακάρι να «γκρεμίστηκε κανάς φούρνος» (όχι ο δικός τους) και να τους παρατήρησε… ότι με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον «έσκασε λίγο το χειλάκι» τους στο «Το Πρωινό». Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι» έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.