Δώρα Χρυσικού: “Παλεύω με τον φόβο και άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε εκείνος”

Δώρα Χρυσικού

Τα όσα είπε η ηθοποιός για τον καρκίνο

Η Δώρα Χρυσικού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Η γνωστή ηθοποιός που παίζει στη σειρά «Γη της Ελιάς», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μεταχρονολογημένη εφηβεία και εξήγησε πως παλεύει καθημερινά με τον φόβο λόγω της υγείας της και κάποιες φορές καταφέρνει να τον νικά.

«Είμαι μια τυπική νοικοκυρά. Είμαι εξαιρετικά τακτική και μου αρέσει η καθαριότητα. Δεν θα δεις ποτέ το σπίτι μου να είναι σε χάος. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα φιλόδοξη. Αγαπώ τη δουλειά μου αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι ένα μέσο του να νιώθω δημιουργική και να ζω αξιοπρεπώς», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Όσον αφορά στους φόβους που αντιμετωπίζει λόγο του προβλήματος υγείας, η Δώρα Χρυσικού ανέφερε: «Μεγαλώνοντας μαθαίνω να διεκδικώ περισσότερα πράγματα. Είχα πάντα μια δυσκολία στο να ‘’πουλάω’’ τη Δώρα. Ζω μια μόνιμη μεταχρονολογημένη εφηβεία γιατί λόγω του χορού δεν έζησα παιδική ηλικία και μεγάλωσα απότομα.

Διαβάστε επίσης  Παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση του Κιμούλη οι Δούκα και Χρυσικού - Τι λέει η δικηγόρος του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμώνω πολύ, χαίρομαι πολύ… τα κάνω όλα σε υπερβολικό βαθμό. Και την ασθένειά μου με υπερβολική δύναμη την αντιμετώπισα. Τώρα με έχει βρει η συνειδητότητα του τι πέρασα με την ασθένειά μου. Τώρα μου βγαίνει η θλίψη, το ‘’γιατί’’, ο θυμός».

«Παλεύω με τον φόβο και άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε εκείνος. Δεν πιστεύω ούτε στο ‘’ποτέ’’ ούτε στο για ‘’πάντα’’. Όσο αγαπώ τον σύντροφό μου και όσο με αγαπάει και εκείνος, βαδίζουμε στο ‘’μαζί’’», εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.