Ελένη Τσολάκη: “Τα φυλάω στην καρδιά μου πάντα με ευγνωμοσύνη”

Η Ελένη Τσολάκη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης το τελευταίο διάστημα για να επιστρέψει ανανεωμένη στην τηλεόραση.

Έχοντας ολοκληρωθεί άλλωστε η φετινή χρονιά για την ίδια με επιτυχία, η παρουσιάστρια δεν έχει παρά να αναμένει με χαρά και ανυπομονησία τη νέα σεζόν.

Το απόγευμα της Παρασκευής, όμως, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να γυρίσει λίγα χρόνια και να μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ένα ξεχωριστό απόσπασμα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ειδικότερα, η όμορφη παρουσιάστρια αναπολεί τα χρόνια στο Happy Day και κάνει μια τρυφερή ανάρτηση.

«Βλέπω τελευταία πόση αγάπη δείχνετε για το «Τραγούδι του καιρού» και με γεμίζετε με χαμόγελα!!!! Από τα πιο ξεχωριστά χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής για μένα ήταν το Happy Day! Πάντα με ευγνωμοσύνη τα φυλάω στη καρδιά μου!!! Χρόνια γεμάτα αγάπη, αλήθεια και όμορφα συναισθήματα».

«Αυτή λοιπόν είναι η απόλυτη αλήθεια πίσω από το χάρτη της όμορφης Ελλάδας μας!! Η εφαρμογή του «μοναχός σου χόρευε…». Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί και ένα τεράστιο ευχαριστώ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη στη λεζάντα με την οποία και συνοδεύει τη νέα της ανάρτηση στα social media.

Πηγή: zappit.gr