Επιστρέφουν και επίσημα οι Ράδιο Αρβύλα!

Ράδιο Αρβύλα, ΣΚΑΪ

Και μάλιστα εκτός ΣΚΑΪ!

Και μάλιστα εκτός ΣΚΑΪ!

Την επιστροφή τους, μέσω… διαδικτυακών πηγών ανακοίνωσαν οι Ράδιο Αρβύλα!

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής της αλλά και το κανάλι της στο Youtbe, αναφέροντας ότι στις 3/2/2020 και ώρα 23:45, θα εκπέμψουν με ένα επεισόδιο αφιερώμενο στο… GNTM!

Δείτε την ανακοίνωσή τους:

«Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).
Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!
Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.
Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».