Αντώνης Κανάκης: “Οι συνειδήσεις χαμένες στο διάστημα ακόμα και αυτές τις στιγμές”

Ο Αντώνης Κανάκης σε καθημερινή βάση ξεσπάει μέσα την εκπομπή του, το Ράδιο Αρβύλα για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Έτσι, τη νύχτα της Πέμπτης, ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση συμπεριλαμβάνοντας και την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Δείτε επίσης: Χρήστος Νικολαΐδης σε Αντώνη Κανάκη: “Γελοίε τυπάκο, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής”

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή αποσπάσματος από ομιλία μέλους της επιτροπής LIBE της ευρωβουλής όταν βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος,ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να αντιμετωπιστεί, κυρία μου, σε αυτή την χώρα; Είδατε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ; Είδατε σήμερα οι φορείς της ενημέρωσης; Οι φορείς ενημέρωσης θα έπρεπε να προβληματίζονται γιατί ο κόσμος προτιμάει να ενημερώνεται από μια σατιρική εκπομπή ή από δύο σατιρικές εκπομπές ή από τρεις σατιρικές εκπομπές ή από το διαδίκτυο ή από ανεξάρτητα μέσα στο διαδίκτυο και όχι από εσάς που κυκλοφορείτε με τον τίτλο «φορείς ενημέρωσης». Συντεχνίες, κόμπλεξ, προσωπικό συμφέρον, προσπάθεια διατήρησης προσωπικής εξουσίας και μόνο αυτά τους ενδιαφέρουν. Τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν χαμπαριάζει κανένας. Οι συνειδήσεις χαμένες στο διάστημα ακόμα και αυτές τις στιγμές».

«Αλλά δεν πειράζει. Ξέρετε, ζούμε σε μια εποχή που όλα είναι καταγεγραμμένα και δεν σβήνεται τίποτα. Αυτή η εποχή έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί για πάντα θα είναι καταγεγραμμένα τι συνέβη αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, τι ειπώθηκε από τους Έλληνες πολίτες πρώτα απ’ όλα, από πολλά ανεξάρτητα μέσα και από αυτήν εδώ την εκπομπή και τι θέση πήρατε συγκεκριμένοι άνθρωποι. Τι γράψατε, τι είπατε θα είναι για πάντα καταγεγραμμένα αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Οργή του Δημήτρη Πλακιά για Παπακώστα - "Δοκιμάζουν ξανά τις αντοχές μας"

Πηγή: zappit.gr