Ευγενία Σαμαρά: “Ημουν πολύ άνετη στις οντισιόν, εκεί τους κέρδισα”

Ευγενία Σαμαρά

Η ηθοποιός θα είναι η παρουσιάστρια του νέου τηλεπαιχνιδιού “Switch”

Στην εκπομπή “Δύο στις 10” και στον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Ευγενία Σαμαρά, για τον νέο ρόλο που ανέλαβε στην επαγγελματική της πορεία.

Η ηθοποιός θα είναι η παρουσιάστρια του νέου τηλεπαιχνιδιού “Switch” στην ΕΡΤ, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:15.

«Έχουμε τους ίδιους παίκτες όλη την εβδομάδα και μου αρέσει που υπάρχει αυτή η σύνδεση. Κάποιος που είναι πρώτος μπορεί και να βρεθεί πέμπτος. Είναι το μοναδικό παιχνίδι παγκοσμίως που δεν μετράμε πόντους… Είναι κάτι καινούριο για εμένα, δεν έχω ξανακάνει παρουσίαση και το παίρνω ότι είμαι με τους φίλους μου και παίζουμε.

Στην οντισιόν δεν είχα άγχος και δεν είναι κάτι που συνηθίζω στη ζωή μου. Ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα.

Ένιωσα τόσο άνετα σε αυτό και στο περιβάλλον. Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Είχα γυρίσει για δυο μέρες για να κάνω την οντισιόν και όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν έλα να το κάνουμε» ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά.

«Έβαλα στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Επειδή τα γυρίσματα είναι πάρα πολύ απαιτητικά και καθημερινά, έρεπε τα πράγματα να φτιαχτούν κάπως επειδή δεν έχουμε τόσο χρόνο σε πρόβες.

Έχω ανασύρει πράγματα για την Στέλλα από την Ευγενία. Έχει να δώσει πολύ ο “Σασμός” ακόμη, ο επίλογος πιστεύω θα είναι συγκλονιστικός» είπε για τον ρόλο της Στέλλας στη σειρά του Alpha.