Φουντώνει η κόντρα Βασάλου – Γκότση – «Οπως με σχολίασε τον σχολίασα και εγώ χαριτολογώντας»

Βάσαλος

Το Δελφινάριο, ο Κορυδαλλό και η… αίσθηση του χιούμορ

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο γνωστός personal trainer δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και στον Ηλία Γκότση, ύστερα από τα σχόλια «φωτιά» που αντάλλαξαν οι δύο άντρες.

«Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε μέσα από τα social media: «Μου αρέσει το χιούμορ αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο, ξεπερνάει τα όρια και προσβάλει εκτός από μένα και δικούς μου ανθρώπους. Ποτέ μου δεν έχω ξεπεράσει τα όρια και δεν έχω προσβάλει δημόσια κάποιον άνθρωπο. Κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους. Πρέπει κάποιος τα δικά του προβλήματα να τα ξεπεράσει και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε και το τι λέμε».

Διαβάστε επίσης  Survivor: Toυς τσάκωσε η κάμερα να "παίζουν" κάτω από τα σκεπάσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε για τις δηλώσεις του μέσα από το «Πρωινό Μας», το πρωί της Τετάρτης.

«Έκανε για μένα ένα σχόλιο ο Ηλίας, απάντησα και εγώ αντίστοιχα. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είπα ότι αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, εκείνος είναι για τον Κορυδαλλό, χαριτολογώντας. Ρε παιδιά, εντάξει. Ρε Νίκο δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα; Δεν είπα κάτι παραπάνω, εντάξει παιδιά. Όπως σχολιάζει εμένα έτσι και εγώ σχολιάζω τον Ηλία. Δεν είπα ότι έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Προς Θεού, εντάξει! Δεν είχαμε καλή σχέση και ήθελαν να με χτυπήσαν. Τους ενόχλησε που έκανα παρέα με τον Τάκη και βγήκαν και με έκραξαν» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πηγή φωτό: Instagram (costavasaloshd)