Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Τι είπαν για την γνωριμία τους και τη σχέση τους

Ενοχλήθηκαν από τα πλάνα που αποκάλυψαν το ειδύλλιο τους

Για την σχέση τους μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε αρχικά για την Δήμητρα Βαμβακούση: «Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό, γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται».

Η Δήμητρα Βαμβακούση με τη σειρά της αναφέρθηκε στην πρώτη τους γνωριμία: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Κάπως έτσι χαιρόμαστε».

Σε ερώτηση για τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τα πλάνα που «πρόδωσαν» ότι είναι ζευγάρι, όσο διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο: «Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος και ποιος είναι γύρω σου» απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.