Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε την φορά που γνωστή ηθοποιός ήθελε να… πετάξει χωρίς ταυτότητα

Λιάγκας

Περιέγραψε το περιστατικό στο οποίο ήταν παρών

Μια αποκάλυψη μετά το ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού για γνωστή αεροπορική εταιρία έκανε στον “αέρα” της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για μία πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία ήθελε να ταξιδέψει χωρίς ταυτότητα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Πρέπει να καταλάβουμε πώς διαχειριζόμαστε την αναγνωρισιμότητά μας. Κάποιοι λόγω της δουλειάς μας –βάζω και την αφεντιά μου μέσα- είμαστε αναγνωρίσιμοι, πρέπει αυτό να το καταλάβουμε. Έχω τύχει – δεν θα πω όμως το όνομα της αγενέστατης ηθοποιού- στο εξής περιστατικό…

Πετάω κι εγώ για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός που είναι πολύ γνωστή. Της λένε «κυρία μου, θέλουμε το boarding pass, ταυτότητα ή διαβατήριο». Τους δείχνει το boarding pass και τους λέει «έλα μωρέ δεν με ξέρεις;». Από τις νέες ηθοποιούς, πολύ γνωστή. Της απάντησαν ότι την γνωρίζουν αλλά οφείλουν, όπως κάνουν και στους υπόλοιπους, να το τσεκάρουν. Τότε εκείνη απάντησε πως δεν είχε μαζί της ταυτότητα ή διαβατήριο.

Διαβάστε επίσης  Ρομαντική απόδραση στον Πόρο για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά

Κι έγινε ολόκληρο θέμα, έμεινε έξω αλλά τελικά την είδα να μπαίνει στο αεροπλάνο. Την είδα τελευταία. Δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω πώς το χειρίζονται οι άλλοι. Τέτοια εγωπάθεια δηλαδή. Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν».