Η αποκάλυψη του Ηλία Μαμαλάκη για την Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «I love Σου Κου», στον ΑΝΤ1, προχώρησε σε μία συγκινητική αποκάλυψη για τη Βέφα Αλεξιάδου.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την εθνική μας μαγείρισσα και αναφέρθηκε σε όλους όσους την ξέχασαν και δεν έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου της.

Χαρακτηριστικά ο αγαπημένος μάγειρας, είπε για τη συνάδελφό του, Βέφα Αλεξιάδου: «Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία. Επέζησε και μάλιστα με πολλή μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι.

Eγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο, τα απομνημονεύματα της, έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα που εγώ, που δεν είχα πολλή μεγάλη σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω. Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής όμως, που είχε προσκληθεί όλος, δεν πάτησε κανένας και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο».

Για την περιπέτεια της υγείας του, είπε: «Πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο επιτυχία θέλω να πω. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά με την έννοια ότι κάνω μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα».

«Με το ντοκιμαντέρ «Μπουκιά και συχώριο» πήγα σε μέρη πάρα πολύ ωραία αλλά έκανα μόνο ένα, που θα ήθελα να είχα κάνει δύο γιατί δεν μπορείς μέσα σε 45 λεπτά να καλύψεις ένα νησί» παραδέχθηκε επίσης, σε άλλο σημείο, ο Ηλίας Μαμαλάκης.